Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, April 26, 2009

am leaving

motif photo ni adalah, beta jugak tak kurang cutenya macam diorang berlima.. wahaha!
(ok cut it off, wani e, it's a lie) :P



maka hari ni adalah last day sy kat shah alam untuk bulan ni.. tsk2 sob2 srott2
tapi percutian 3 hari sy berlaku dengan sangat produktif xD *it's a gud thing, ay?*

(ye.. pengeluaran duit untuk shopping jugak adalah produktif.. with a capital C) T_Tv

bukan sengajaaaaa
contohnya ini :

terpaksa beli spek baru sebab spek lama hilang. lolx


dan ini :
harijadi wani lagi sorang menjelma lagi *ayat apekah--*, maka share beli ni dengan bos seksyen khas untuk beliau.


and 3 CDs.
and stationeries.
ok tu je. mula2 nak carik thumbdrive baru, tapi tak jumpa yang lawa *ye, design adalah penting. HAHA*

tadi bawak kereta waja pergi kedai beli makanan. ye, sy tak pernah bawak kereta besar. maka satu tepukan untuk diri sendiri kerana berjaya membawak waja dengan hebatnya walaupun cuma ke kedai belakang rumah! HAHAHA

flight pukul 8pm, sampai KT pukul 9pm.

am gonna miss everyone in shah alam, including carpet :']

ok tu je. ciao!

7 comments:

kaizenDaGreat says:
at: April 26, 2009 at 7:05 PM said...

patut gambar aku masuk sekali kat atas tuh... kecomelan akan lebih terserlah dengan adanya aku disitu bersama ko... hokhokhok

Anonymous
at: April 27, 2009 at 12:32 AM said...

touching-touching pulak yea~~ aku rasa macam ko tiap bulan aje balik s.a kan?

HazirahMahadzir says:
at: April 27, 2009 at 10:57 PM said...

tahniah sbb berjaya bawak Waja tersebut!
*smbil kasik hamper mcm time CNY*

xD

wani ezryl * says:
at: April 28, 2009 at 5:23 PM said...

kaizen^ apak?!! hahaha :PP boleh2, mari join & berdiri di sebelah kite xD


misz^ kenalah touching, baru ada feel. lolx


azie^ tahniah balik utk diri sendiri sbb dapat hamper!! ahax

Lily.Lulu says:
at: April 28, 2009 at 6:40 PM said...

comenya gambar yang kat belakang wani tu

:D

Anonymous
at: April 29, 2009 at 12:17 AM said...

comelll tull gambar kartun berlima tu.. =p

wani ezryl * says:
at: May 3, 2009 at 12:05 PM said...

lily^ ha a, mereka comel tidak spt sy lolx :DD


nemo^ correcto! xD