Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, April 26, 2009

foodfamilycatphotos

aim sy bila balik shah alam adalah untuk ke fave restaurant kitorang &eat like mad! yeahx!!



sama je kedai ni, sejak daku meninggalkannya sebulan lalu.. huahuahahaa



itu diaa.. model kita bersama dengan dishes yang wajib dipesan tiap kali datang sini.
xD



tried this frozy tamarind *ke frosty? ah malas nak ingat :b*
alah senang crite ni adalah air asam jawa blended wahaha. nama je glamour lebih xP
but it tasted noice; macam ais krim asam yang dalam plastik panjang yang kita beli zaman2 sekolah dulu. best2.



ikan siakap 3 rasa yang takkan ditemui kat tempat lain.
ohh drools!! *kutip air liur yang jatuh ke lantai. eww* :P



itu my fave deep fried terung xD
jugak tak de kat tempat lain. haha



tomyam saiz S :DD



mom. falet.
maaf, kami semua memang comel. wahaha



ada sorang je yang tak comel, sebab tu dia tutup muka ROFL
haret. wani ezryl.



the cuteness of all; mi amor, CARPET.
hahaha

14 comments:

kaizenDaGreat says:
at: April 26, 2009 at 11:29 AM said...

carpet was the most comel of all... the goddess of the cuteness! jgan mare... ;p

wani ezryl * says:
at: April 26, 2009 at 12:12 PM said...

haha xpe, barangsiapa masuk rumah ni, dia secara automatik akan jd comel. gahaha. vain gile statement itu >:DD

uShop says:
at: April 26, 2009 at 1:34 PM said...

kedai ape ini?

Aku mahu semuanya! hohoho

terutamanya frozy tu..huish..

wah wah. carpet meregangkan kaki die. kelihatan menawan xD

Anonymous
at: April 26, 2009 at 3:06 PM said...

babe,ape name restaurant tu?lauk nyer semua nampk yummyyy..

wani ezryl * says:
at: April 26, 2009 at 4:45 PM said...

ushop^ x lain x bukan restoran Serai kat sect3 shah alam. haha

carpet mmg pelik2 je :P


nemo^ itu restoran Serai, ada kat sect3 shah alam :] deret2 lot kedai belakang sket drp mc d.

Anonymous
at: April 27, 2009 at 12:34 AM said...

harus pegi kedai ini jugak!

wani tolong buat review restoran lain jugak kat s.a.

kHairie
at: April 27, 2009 at 9:44 AM said...

ewyoooo.. kucennnnn'!!

HazirahMahadzir says:
at: April 27, 2009 at 10:59 PM said...

cikWani,
sila claim royalti dpd restoran tersebut..lepas tu boleh la kita share royalti ituxD

Lily.Lulu says:
at: April 28, 2009 at 6:41 PM said...

laparrrrrrrrrrrrrr
:(

kedai kat mana nih yang ?

wani ezryl * says:
at: April 29, 2009 at 10:12 AM said...

misz^ nk buat review camnekah.. kite bukan selalu ada kat shah alam.. lolx


khairie^ kucing gwe yg degil :P


azie^ kite mempromote dgn ikhlas dan tulus hati.. wahaha :DD


lily^ kat sect3, shah alam. area shoplots kat kwsn perumahan belakang mc d.

uShop says:
at: April 29, 2009 at 9:39 PM said...

lepas ni ramai la pembace belog ni g kedai tu makan. hasil dari pengiklanan wani :P

FarA says:
at: May 1, 2009 at 5:22 AM said...

agak alert kalau ada gambar falet =p

wani ezryl * says:
at: May 3, 2009 at 12:06 PM said...

ushop^ xrugi kalau gi sn mkn. mmg best xDD harga pun xla mahal sangat compare to kedai thai yg len.


fara^ silakan alert skang! xD

liza says:
at: May 4, 2009 at 4:38 PM said...

mak ko nampak muda seh..kem salam kat ur mom ek..tolong tanya sekali apa rahsia awet muda dia