Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, April 23, 2009

somemore

pengumuman, sy sedang lapa skang.
ada sesiapa yang volunteer nak masakkan megi? xDD

ok ni photos lagi. sikit saja. haha

ada sekor kucing remaja yang suka follow sy kat tepi 'dewan kuliah' masa bengkel hari tu.
tengok tu! siap landing tepi kaki lagi. apekah-- :P



pathway kat kawasan chalets hari tu.
lawa betul. trust me, jalan malam2 kat sini lagilah awesome+lawa.



haja tengah gigih tangkap gambar hafiz. hafiz pun gigih berposing. huahaha
(lokasi : depan chalet hafiz)



pantai/laut dekat2 dengan resort kitorang tadi.
nak jalan boleh, nak cycling boleh ke sini. semua boleh xDD
heavenness lawaaaa



encik junpalos & encik othman tengah melepak atas batu. i caught em, and i tot the view was nice, and i shot the photo xDD
(tengok en jun, siap cekak pinggang lagi. wahaha)



gambar yang tak de kena-mengena dengan bengkel hari tu. ni gambar semalam, kitorang pergi food testing kat restoran. hari ni la (rabu) dinnernya. the tomyam was thick as hell, awesome. but the others? tak boleh lawan yang kat shah alam punya.. haha :P



sori3 tak dapat singgah blog semua orang lagi.
esok malam sy balik shah alam *hey it rhymes!! :P*, maka kalau sempat, akan bloghop dari rumah. sekian, harap maklum.

xD

3 comments:

Anonymous
at: April 23, 2009 at 9:29 AM said...

serius lawa gila view tepi laut tu!

wani ezryl * says:
at: April 25, 2009 at 8:40 AM said...

mmg lawa gle. ada jgk org mandi-manda situ.

Lily.Lulu says:
at: April 28, 2009 at 6:44 PM said...

wawaweeeeeeeeee
cantiknya !!!

:D