Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, April 07, 2009

blogtag

rasa macam tak cukup rehat la lately. da 2weekends tak rest betul2.
gweee sangattt penatttttt

ok, pencurian tag ini telah dilakukan dengan jayanya kat blog peej.
here goes nothing;


1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

emp street©
emp street ni nama satu kawasan rekreasi yang ada skatepark and teenagers semua. ok, blame my imagination. dats why i chose it xD

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

ezrylpark09.blogspot.com
sebenarnya '09' tu xde, tapi sebab blog lama kena violate, so bukak blog ni dengan tambahan '09' kat belakang. ezrylpark is juz an ezryl with a park. a skatepark, obviously. hoho

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
mixed, macam sy la kan; mixed. WAHAHA. kidding :P
kite ada food, scenic views, sometimes my vanity *haha*, tags.. ntah, semua campur2.

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
tak pernah pun, nak simpan buat legacy. rofl.

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
blog beliau adalah superfamous & best. sebab tu sy suka baca.. HOHO



//tidak mahu tag orang. diulangi, tidak mahu :P (i know everyone is busy lately) ok daa!

2 comments:

uShop says:
at: April 8, 2009 at 12:03 PM said...

hohoho. Aku tau ko x brani nk tag Aku!!

wani ezryl * says:
at: April 10, 2009 at 9:30 AM said...

hahaha. xsampai hati nk kacau orang :P