Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, April 10, 2009

neyorihanna_hthwmchilvu

selalu 'ter'malas nak mengupdate malam2.. cuz i slept early.
may b my body was giving hint that it needs a jolly good rest for few days T_Tv

sooo
sekarang adalah busy dengan plan nak buat kursus nex weekend yadayada you may not wanting to know the details cuz it's work.. and work is usually boOring :P

waktu habis kerja sy adalah 5pm. yes. tho i usually balik either 6 to 7, sometimes 7+pm. so semalam lepak2 a kat depan kaunter ofis tu, tengok tv crite baru MerahPutih @tv3 tu kan. tha was the first time of me watching it. kamu tahu kan sy suka tengok crite yang berlokasikan LimKokWing lolx. then tengah hebat gile excited tengok tu, my boss panggil buat kerja! ackt!

keje keje keje. then fie *my beloved PT* got her brain jammed and cuden take it nmore. lepas da siap2, terus dia balik. ha ha.

then i joined the boys at technician room, karaoke! *mendengar sj, bukan menyanyi ok* :B plus nak berdating sekali.. boleh? xD hoh suara sorang2 sangat best *claps* tiba2 time keluar lagu rozana yg best tu.. guess what?? *WHAT?!* boss aku panggil lagi!! *dang!* i ran to my room cuz my boss was there. kesian jugak kat dia sebab kena tuka this and that *workstuff. and again, u dun wanna know* :P tapi dating sy telah terganggu!! whatttttt
(walaupun begitu sy masih jugak curik2 keluar dr bilik boss & pergi tengok him nyanyi kat bilik tech AHAHA jahat x)


iklan : photospammers.

mc d time!! oh i'm loving it ^____^v



shah alam, mont kiara, KT.. semua sama. masih makan mc d di mana sj. rofl.



lene *just married* AND fie.
tangan yang menyebok tu? abaikan :P



zam, tha loves to tease me *A LOT!!*, kak yana, sue *tease me more than zam uhuk*



sue tengah ambik gambar vain diri sendiri bila tiba2 sy hulur tangan nak ambik kunci atas meja AHAHA


//
mereka suka sy buat announcement, tho i pull out the most mono voice i cud ever done on a mic. i did it purposely so no one came to me, shake my hand and said "woh sedap suara yadayada". ape kenakah dengan mereka?

ila went home last nyte for her convocation. aiyak, means kena pergi beli hadiah konvo utk dia!! *tekup mulut* tak beli lagi! 8D

okay kali ni tertype banyak. haha. wth, bacalah semua :B take care and have a nice day!
:]

2 comments:

Anonymous
at: April 10, 2009 at 12:01 PM said...

tetiba aku pon lapar mcd. sudah pukul 12 sudah boleh mcd value lunch!!

wani ezryl * says:
at: April 10, 2009 at 5:06 PM said...

skang kite lapar pizza. pizzaaaaa