Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, April 02, 2009

. . .

since semalam, jalan raya kat bandar KT dah jadi sehala.
i tot it was a joke. april fool.
rupanya tak :P
menyebabkan perjalanan ke workplace jadi lagi jauh & jammed & lama. wth.
may b later i should look for shortcuts. itupun kalau ada.
T_Tv

feel empty this morning.
so yeah. baik pergi makan dulu. nak recharge.

10 comments:

Anonymous
at: April 2, 2009 at 9:15 AM said...

bgs la jln sehala, br best bwk kete. haha

liza says:
at: April 2, 2009 at 9:34 AM said...

happy breakfast..aku baru lepas makan mee goreng tasteless pagi ni..harap warna je gelap tapi xrasa apa2..huhu..suatu penyeksaan

kHairie
at: April 2, 2009 at 10:36 AM said...

i dont get it.. sehala? banyak betol perubahan nye.. ishh2

gulagula says:
at: April 2, 2009 at 1:55 PM said...

i'm feeling empty too.
dah lame dah rase, but only these past few days terasa sangat.
:(

Nadia says:
at: April 3, 2009 at 4:08 AM said...

lately rasanya ramai yang berasa tak best -- cam ko lar, feel empty, saya plak rasa helpless/hopeless =_=;

but i hope you'll get okay after breakfast =3
saya pun akan cuba improve keadaan ni, latest by this weekend!

semoga jumpa shortcut XD

wani ezryl * says:
at: April 3, 2009 at 8:49 AM said...

anon^ tp kena pusing jauh. kereta2 kat KT ni mmg super banyak. haihs.


liza^ hoihs dpt dibayangkan tu. mee kicap tanpa rasa. penyeksaan!! :P


khairie^ may b nk mengatasi masalah jam, jln sempit, org yg suka park kat tgh2 jalan *yeap it happens!!* 8D tp since da sehala, tiada lagi shortcuts utk kami!!
>.<


gulagula^ was it the weather? i dun wanna feel like tha nmo, sgt x seronok!! T_Tv


nadia^ helpless? kenapakah? care to share?

ok marilah kita improve sm2!! xD

Nadia says:
at: April 3, 2009 at 1:27 PM said...

helpless pasal...takleh nak ditolong dah masalah tak cukup unit untuk sem ni...haha. still waiting untuk confirmation sama ada boleh enrol untuk kelas tu ke tak~ tu je sebenarnya >_< tapi tak sukalahhh~

dan yeah mari improve sesameee <3

wani ezryl * says:
at: April 4, 2009 at 8:41 PM said...

ohhey masalah unit da selesai kn? mari bergembira skang!! xDD

Anonymous
at: April 5, 2009 at 12:56 AM said...

dah jd one way..
jln kat mana tu wani??

wani ezryl * says:
at: April 7, 2009 at 6:57 PM said...

jalan kat tgh2 bandar. may b sbb pagi2 jln jammed x]