Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, June 16, 2009

satu gambar mewakili satu aktiviti

[satu gambar mewakili satu aktiviti]

hari ni : pergi bengkel penampilan & busana.
hahaha gelak bergolek sket! wani e pergi bengkel itu?!!
(siap dengan fashion show bagai, dapat lipstick free lagi AHAHA)



aktiviti makan hari ni : photo was attached cuz it looks tempting =p~~



hari itu : main badminton sampai tangan lenguh.
main badminton sampai pakcik tu nak tutup court sambil berkata, "sudahlah tu main, kang pengsan pulak kang." lolx
(exaggerate ok, pakcik) T_Tv


petang ini : ke pantai buat photoshoot dengan rakan2 sambil sepak2 pasir kat fadzillah. haha padan muka ko fadzillah. sila besarkan gambar untuk tengok kecelaan wajah. rofl wth.

4 comments:

Anonymous
at: June 17, 2009 at 11:20 AM said...

wah...bgus nya..
siap pergi bengkel penampilan lg..

Anonymous
at: June 18, 2009 at 2:00 PM said...

bengkel penampilan & busana. bagos!! mesti lepas ni ko akan lebih gorjess!!

nana Nera says:
at: June 18, 2009 at 3:10 PM said...

tade pn gmbr wani men badminton..nk tgk gak aksi2 nye..hik2

wani ezryl * says:
at: June 21, 2009 at 4:23 PM said...

hyfa^ ni nama dia melarikan diri daripada ofis.. haha


misz eyeliner^ haha xdelah, rasanya sama je selekeh camni.. ekeke


nana nera^ xde sape sudi nk tgkp gmbr gwe bermain, sebab tu xde gambar.. ohok :P