Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, June 26, 2009

photos in a bowl

nak letak gambar dengan captions je, malas nak cerita HAHA

here goes.

tiket flight semalam.
air guava dalam flight rasa macam ubat demam. tragik :P


hari tu snap2 kat ofis tanpa arah tuju.
sila saksikan muka2 mereka. haha

yang berdiri tu fie, dia adalah super comel seperti seorang budak jepun ^^
yang duduk tu sue, dia adalah satu seksyen dengan sy. kerjanya adalah check duit :B
yang berdiri tu kak ti, i called her my 'supervisor'.



itu en zaidad dengan sue lagi sorang.
en zaidad took over my former officeroom *ko xperasan ke bilik ni?! lolx*
ye, ofis ni dipenuhi dengan orang2 yang bernama sama :B



berdiri, alif. dia nak kawen xlama lagi. congratz congratz heyheyhey!! *baling confetti* :P
duduk, azrul. baru lepas kawen dengan staff kat ofis ni jugak xD



kat bilik ni la sy menumpang skang.. lolx.
(yea, officially, i dun hv a room. sila buatkan satu bilik makan untuk sy! :P)
menyiku adalah aktiviti utama penduduk ofis ini. haha
oh dats din and syira, btw.



itu adalah encik uzir yang mula2nya kelihatan tak banyak bercakap tapi rupanya suka bergurau.
sebelah tu adalah ila.
ye, baju mereka sedondon, sebab tu sy snap photo ni :P
ni adalah bilik technician projek.



kak ti sedang mengorek saki-baki kelapa di dalam cawan jeli kelapanya.



bilik wani lagi sorang.
ini sue. oh ye, tadi dah perkenalkan. mari abaikan dia sebab dah kenal tadi. haha



ila again.
hah adakah beliau melepak di sini untuk bergosip? :P
(ofis ini dilimpahi dengan gosip, harap maklum) lolx


andddd...
sue and i, membuat mimik sefugly yang mungkin.
diniatkan untuk dibluetooth secara misteri kepada sorang kawan kat ofis, tapi tak berjaya. hahaa


cuba jaya untuk buat prank lebih baik lain kali! yosh!
*menyiku ke bawah dengan muka bersungguh-sungguh*


hokkey, kejap lagi nak pergi check in kat hotel --> kursus.
tengah tunggu wani lagi sorang sampai shah alam.
till then. jangan nakal2. haha

0 comments: