Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, June 02, 2009

pitza anyone?

19


dua tiga hari ni ada je ternampak orang makan dominos dalam blog, or kawan2 cakap pasal kupon dominos dalam newspaper. heyy tak boleh jadi. ini tanda-tanda awal untuk..


pesan dominos' delivery!! ye, sy cepat terpengaruh.
mengalahkan kanak-kanak :P



dahlah lambat 20minit.
maka dia make it up dengan bagi kupon pizza free.
eh cakap pasal kupon, sy dapat kupon pergi tengok wayang free. doink. ntah bila nak tengok T_T"



aloha chicken, here we come!! *nganga mulut seluas2nya*



mestilah ada adegan tarik cheese xD



dengan BBQ chicken wings pun ada.
chicken wings apanya, dengan drummets semua ada. lolx



si carpet yang alert ada orang2 tengah makan.



carpet bermuka tensi, dapat cium bau je.
haha padan muka :P


ciao.

7 comments:

Ammar Abd Halim says:
at: June 3, 2009 at 5:23 AM said...

aish..xkan makan domino salvation jer...terminator salvation dah tgk??? hehehe

peej says:
at: June 3, 2009 at 2:07 PM said...

hoho..kau pun makan domino's..
harus aku try bbq chicken itu..

nana Nera says:
at: June 4, 2009 at 11:11 AM said...

walawei.sedapnyer mkn pizza

uShop says:
at: June 6, 2009 at 1:05 PM said...

Ayam bbq tu kelihatan sgt enak!!!

Anonymous
at: June 6, 2009 at 10:41 PM said...

19 more days to go??
for wat??

emm.. kawen kah??hehhehe

emm.. wah dominos..best nya..
lama sgt2 xmkn..
tiket wayg free..
cite pe??
nak2..ehhehee

Anonymous
at: June 13, 2009 at 12:23 AM said...

aku br2 ni beli dominos pun sbb tergoda ngn kotak tu..hahaha

wani ezryl * says:
at: June 14, 2009 at 12:45 PM said...

ammar ^ ahax xtgk lg, xsempat :P dah brape kurun xtgk wayang.


peej^ bbq chicken tu mmg antara yg best xD


nana nera^ mari makan sekali :]


ushop^ yosh keenakan berganda ahax


hyfa^ to my bday lahhh. siap2kan hadiah cpt!! :P dpt tiket wyg free, pilih je crite wayang mn yg available. GSC bg utk mmberclub. tp sini xde wayang, xdpt nk tgk pun T_Tv


nemo^ sbb kotak je? lolx