Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, June 24, 2009

put ur hands in the air

ye!! entry dimulakan dengan gambar skrin si wani e tiba2 dapat 100 markah untuk permainan bowling! (macam ujian matematik pulak ada 100 markah wahaha) *peminat lari bertempiaran*

sebabnya selama ni sy adalah pelongkang berjaya, tiba2 dapat 100 markah rasanya sangat heavenness, ok. biarlah korang main dapat 200++ markah sekalipun, sy tetap berbangga dengan 100 markah sy T_Tv *kesat air mata terharu sambil bulatkan 100 markah di skrin dengan pen marker, lalu dimarahi oleh abang penjaga pusat bowling*

//

last weekend pergi kuantan, support team bowling ofis *ye, obviously sy bukan pemain, tapi penyokong saja berdasarkan ketidakterreran bermain sobs*. sy nak pergi sokong budak itu sebenarnya, walaupun dia xtahu sy datang nak sokong dia HAHA stalkeryou, wani

gambar bowling xde, maka marilah tengok gambar makanan saja dulu.





oyeahx iloveee laksa shack!! xDD

//

dan hari niii
secara happeningnya telah terjumpa kedai yang menghidangkan ketam!! xDD

korek hidung sikiit. kau ingat kau cantik sangat buat macam tu?!
*ditempeleng dengan pinggan murahan*



muka sleepy, balik ofis lewat, pergi carik makan. yadayada.


saksikan sendiri!! xD
rm20 sepinggan untuk 4 ekor (rasanya 4 ekor) :]



sy mintak rm10 (2ekor) je sebenarnya.. dia kasi untuk 2 orang makan whatdaaa----
terbang 20hinggit makan ketam, ok



ikan kerapu 3 rasa. pun sedap jugak.
rm18 sahaja.



ketam-ketam itu lagi.


//

ye ye ye ye yeeee
taulah, 2 hari lepas bday sy. nanti sy buat entry pasal tu *semakin tua semakin tak peduli akan bday sendiri* lolx xdelah. masih peduli, ok. dan sy x tua. kamu tu yang tua.. *pointing* hohoh

//

kereta sy telah langgar pokok sekali dan tiang sekali dalam tempoh seminggu ni. gila.

10 comments:

Anonymous
at: June 24, 2009 at 4:11 PM said...

apakah semakin tua dan tak pedulikan besday sendiri maka kete pon ko dah tak sayang lagi?

kalo tak mau sila bg aku..

liza says:
at: June 24, 2009 at 7:23 PM said...

ko apsal..dah kene tambah mata lagi satu ke...sampai xnmpk pokok

iSz says:
at: June 24, 2009 at 9:30 PM said...

u should learn how to drive ur car carefully. lolx.

next time, please langgar plak dinding flat sri kolam. kasi runtuh sama itu dinding.

"langgar saja dinding ituuu"

uShop says:
at: June 25, 2009 at 12:50 AM said...

adoi. lapanye!!

dh 2 hari x masak sbb barang dapur dh dihabiskan sebelum balik esok. jadi, hanya leh melihat sambil menumbuk2 perut je.. saba sop. saba

Anonymous
at: June 25, 2009 at 2:42 AM said...

pergghh selumber jek korek idung dpn public..heheh

Nadia says:
at: June 26, 2009 at 7:26 AM said...

langgar...pokok ngan tiang...sekali je? kira terer laa tu, atl east tak langgar semua yang ada depan mata XD

saya juga suka itu Laksa Shack! <3

oh ko...stalkerberjaya *lari jejauh*

wani ezryl * says:
at: June 26, 2009 at 11:27 AM said...

misz^ syg, dowh. tp malang tidak berbau.. ahax :P


liza^ mesti ko akan gelak kalau kite bitau yg kite langgar pokok dr depan *bukn reverse parking*! AHAHA


isz^ xpe, langgar slow2 xde effect sgt. kalau cat tanggal boleh cover dgn kiwi kasut *kereta ko xboleh, ok! rofl*

nk langgar dinding rumah kat padang negara.


ushop^ kire sm, kite masuk blog ko pun akan menumbuk2 perut.. tp menumbuk perut kucing sbb xnak cederakan perut sendiri.. ahaha kidding :P


nemo^ adakah patut diberi penghargaan kerana berani berbuat demikian? :P


nadia^ tiang tu sbnrnya byk kali. sape2 kat KT tu tau la ada brape kali sy terlanggar tiang sebelum ni. da 3-4 kali kot? :P gle la, harus check stering, mungkin stering rosak *bukan nak salahkan mata* hahaha

laksa shack ada mskn2 dr rumah kn! xD skang da ada kedai di shah alam! ^^

nk buat camne, terpaksa stalk. guu.

liza says:
at: June 29, 2009 at 2:41 PM said...

guess what..aku mmg tergelak baca comment ko..u rili need extra glasses

nana Nera says:
at: June 29, 2009 at 8:58 PM said...

klaka gile entry psl 100 markah..at least ade improvement..hoho..happy belated birthday yeah

wani ezryl * says:
at: June 29, 2009 at 11:57 PM said...

liza^ haha may b i need em, babe :P


nana^ thank youuu ^^v