Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, June 09, 2009

ditaip untuk cerita hari isnin

12


sejak semalam (ahad) sy adalah superpenat. superpenat yang tahap kalau balik rumah, tak buat apa2 tapi terus mencampakkan diri ke atas the-comfy-bed.

dan penat tu berlarutan sampai hari ni (isnin).
so i guessed, hari ni nak balik ofis awal, pergi shopping drawer untuk bedroom, pergi pantai and straight to homesweethome. and i did.

//

sebelum tu, pagi2 kat ofis sudah diarah pergi meeting kat luar yang tidak-diketahui-asal-usul (meeting seksyen lain yang tak de kaitan??). ok since tak buat apa2, sy pergi je dengan tak tahu apa2 and berjaya menjawab pertanyaan chairman dalam meeting tu HAHA *despite of tak tau apa2 tapi pura2 buat2 tahu lolx*. wayy earlier than that meeting, sebenarnya pergi tolong kawan untuk 1 lagi meeting kat tingkat 17. i guess it's the meeting(s)' day.
honestly, i hate meetings. haha

kedudukan sy kat ofis skang; tak tahu akan duduk under which section.. still in pooling mode. ada sorang bos ajak masuk seksyen dia, but sy tak nak tak nak tak nakkkk.

i told my friends; (and i told them many times). tempat tak penting, yang penting adalah dengan siapa kita bersama.

//

dan hari ni sebab berjaya balik cepat (ok, tak la cepat sangat. balik masa maghrib. lolx).. telah berjaya mengemas bilik, letak drawer baru, refill pewangi baru *smells jasmine! yosh* xD, susun dvds dalam folder, cuci bathroom yadayada. agak produktif kot malam ni. haha. and now masa untuk lepak+tido+thinkingbeforesleeping. till then.

swoosh!! *flying to nowhere*

6 comments:

Nadia says:
at: June 9, 2009 at 1:02 PM said...

eh...wait. what?
ko balik KT dah ke? O_O

sbnrnya sy slalu kagum ngan org2 yang pg meeting ni sume -- xtau knape. ahaha~

dan, well -- ur day is becoming more hectic eh? jaga diri okeh!

liza says:
at: June 9, 2009 at 4:27 PM said...

seems like wanie dah dapat balik icu terengganu..congratz..bila balik sana..xsempat kita nak jumpa kan..masa mmg selalu mencemburui kita kan..misz u lots dear..all the best there

kaizenDaGreat says:
at: June 9, 2009 at 10:11 PM said...

wey, masuk ganu tukar seksyen ka? meh la masuk pemantauan dan penilaian. biar kita same2 gile... hehehe

Anonymous
at: June 12, 2009 at 5:40 PM said...

a\rajin nya dia kemas mngmas..hehe

Anonymous
at: June 13, 2009 at 12:25 AM said...

bz sgt ker babe,xde pun entry terbaru..

wani ezryl * says:
at: June 14, 2009 at 12:25 PM said...

nadia^ yosh, lupa nk buat pengumuman sudah balik ke tmpt asal.. ahaha

ahha ko sudah semestinya xkan hectic lps ni sbb nk pergi bercuti2! xD


liza^ tu la, ko bizis selalu, xdpt nk jumpa kat putrajaya.. ahax


kaizen^ da tukar seksyen weh, pengarah nk suh try benda2 baru. makanya mendaratlah kite kat seksyen kewangan ni. lolx


hyfa^ sekali-sekala kot muncul kerajinan itu.. haha


nemo^ agak bz pergi bersosial lolx. eh tak tak, bz bekerja >:P