Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, June 07, 2009

funfair-ish ish ish :P

14


ye, dengan gigihnya kami telah ke fun fair pada hari sabtu malam (petang tak bukak lagi. doink)
yosh itu buaian pusing favourite sy ^^v


hoho itulah dia 'kami' yang dimaksudkan.
tambah sorang lagi tengah tangkap gambar ni xD


**plan-plan camni biasanya adalah xterancang. tiba2 je like.. "woi jom keluar." "ha nak pergi mn?" "funfair yok." "hokey." lolx



wopwop!! b4 that pergi makan dulu. xD
ni lewat petang before funfair bukak. kitorang makan dulu kat luar funfair.
mine; kwey teow goreng.



hafiz //(slash) ah leng.
muka macam surferdude sesat mana ntah ni.. haha



hamid dengan kegigihan yang nyata membalas text message di handphone beliau :P



ila macam nak rompak mee goreng hafiz. lolx
(sebab makanan semua orang tak sampai2, makanan dia dah sampai dulu! what da fishcake lah) :P



tiga orang terkenal. HAHA perasan. terkenal apekah---



haja dengan muka happinessnya sebab berjaya menyelesaikan makanannya dalam masa beberapa saat (ok i lied. HAHA)


..ok sekarang dah boleh kembali kpd photo2 di funfair! xD


two angels.
(angels to their bfs la kan. ahax ahax)



"huiyo! pening sy!" laung si wani e lepas turun buaian pusing yang pusing macam nak gile.
seriously, buaian sini lagi tragis daripada yang kat genting tu T_Tv



minus wani lagi sorang yang tengah tangkap gambar ni.



muka keazaman nak naik perkara-perkara ganjil (i.e. permainan2 gila kat funfair)



read my hands! (or my fingers? lolx)
dua puloh satu! ha ha.



ok, gambar lengkap 6 orang semuanya. xD
(yay, tepukan untuk brother yang tolong shot photo ni haha)



swing swing swing from the tangles of.. my heart.. lalala
(swing-swing : the all-american rejects)
itu ila nak try naik buaian pusing, ended up.. haha. xpayah cerita di sini :P



ferris wheel. benda ni pusing lama gile (and banyak kali)



view yang sy snap dari atas ferris wheel. xD
memang banyak gile games kat sini.



L2R : wani lagi sorang, hamid, haja.
semuanya pura-pura berwajah tenang. lolx



L2R : ila, me, hafiz.
di tingkat teratas :P



ended the day dengan beli jagung bakar tepi jalan, and makan kat bistro.
(orang bistro terlalu sibuk untuk care kitorang bawak makanan luar masuk. ahaha)


:]

11 comments:

KhaiRie
at: June 7, 2009 at 1:44 PM said...

saya merasa sungguh gembira melihat gambar-gambar di funfair itu.. jangan tanya kenapa.. saya pon tidak tahu..

uShop says:
at: June 7, 2009 at 10:27 PM said...

fuyyo gile best g funfair!!

x ingat bile last time g funfair. long long time ago..

swit@kon says:
at: June 8, 2009 at 10:10 AM said...

funfair kat ne eh? cam best jek!

sewordz says:
at: June 8, 2009 at 3:20 PM said...

waaa..
funfair hype... bestnye...
wani, 21 jun nie ko blik shah alam tk?
aku nk ajak ko dtg kenduri kawen abg aku...
setuju tk?

wani ezryl * says:
at: June 9, 2009 at 12:06 AM said...

khairie^ oh sy juga gembira bila anda gembira xD


ushop^ skang xtau adakah funfair atau themepark yg paling best.. ataupun dua2nya sekali? hm :P


swit@kon^ ni funfair kat dataran syahbandar, kuala tganu. mmg happening gle.


sewordz^ kite rs mcm xbalik je. cuti pun xberapa nk byk utk balik byk kali :P ko je la dtg sini, weh.

Nadia says:
at: June 9, 2009 at 12:59 PM said...

sume gambar induce happiness! WOW.
somehow pegi funfair ngan member2 cam cara release stress yang best 8D

MAHU PEGI JUGAAA XD

ah, the ferris wheel + buaian pusing pics are THE BEST <3

liza says:
at: June 9, 2009 at 4:25 PM said...

xbnyk apanya..ko nye cuti ada 17 hari kan tuk tahun nih

uShop says:
at: June 9, 2009 at 8:12 PM said...

due2 pon best. tapi fun fair ni mengenang kembali kenangan zaman kanak2...

fun fair pekan kajang yg dirindui xD

nana Nera says:
at: June 12, 2009 at 1:15 PM said...

funfair wlupon cam cikai je dr theme park tp lagi takut beb..betoi habaq hang.merayu2 kt atas nk turun.haha

Anonymous
at: June 13, 2009 at 12:18 AM said...

fuyohhh bestnya funfair.. nak gie jugak..

wani ezryl * says:
at: June 14, 2009 at 12:42 PM said...

nadia^ nk tgkp gmbr merry-go-round, tp xsempat haha


liza^ skang cuti ada 12 hari je wahhhh susahlah nk cuti camniiii


ushop^ funfair kat kajang lg havoc x? xD


nana nera^ tu psl. tgk funfair ni mcm lg ngeri lg menakutkan lg horror ahahaaa


nemo^ mari2 kita pergi bersama2.. :]