Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, June 29, 2009

flying free

pagi tadi; potong kek dengan another wani.
like, orang lain kelaparan berpusu2 menyerbu makanan. apekah---
(sila lihat gambar bukti di background)




i checked the links.
realized bahawa ada certain blogs yang sy tak sempat nak masuk wehhh
hukumlah sayaaaaaaa
nanti free sy masuk, ok. xD

now to the photos!! (what else what else :P)


gambar kat klia semalam.
while waiting.



waiting and blogging, and reading blogs.
(and snapping. lolx)



whattt???!



2 spesis yang baik hati dan berjiwa murni. ecewahh macam tipu je :P



wani lagi sorang berborak dengan encik gani.



sampai KT, sempat pulak snap gambar budak superhandsome-mukamixmatsalleh-wootwoot!! :P
dia naik 1 flight dengan kitorang HAHAH


kebetulan adik fie yang balik dari korea pun naik 1 flight.
fie called tanya, nampak tak adik dia.
we were like.. yang mana satu?
turned out his brother was another cuteness in the same flight with us!
like..
(tengah beratur nak naik flight dengan budak superhandsome dan emaknya di depan kitorang dan adik fie di belakang kitorang. time tu tak tau pun tu adik fie :B)
me : *whispering to another wani* weh budak belakang ko pun cute jugak!!
another wani : ye ke?

lolx

aww this is the real supercuteness.
kat kedai makan seblah court badminton. semalam.
HUGGGSSSSS



XTRA NOTE:
can i feel the disappointment on someone?
can i? what did i do wrong? tell meeeee
T_Tv

4 comments:

BuahKranjiDalamPerahu says:
at: June 30, 2009 at 10:24 PM said...

memang suka bergambar yer...

Anonymous
at: July 1, 2009 at 10:43 AM said...

sgt happening bila ada kwn2 sekepala yang boleh di ajak usha2 jejaka kacak...

Anonymous
at: July 1, 2009 at 10:57 AM said...

mane muka budak ncem tu,xnmpk pun.. =p

wani ezryl * says:
at: July 3, 2009 at 4:37 PM said...

buahkeranji^ aha mmg suka snap gambar2 xD


jasrina^ kami cuci mata saja.. lolx


nemo^ oo sangat x berani nak ambik gambar dia :P