Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, June 14, 2009

abc 123 gile apsal tajuk camni??!!

7

ohhey! tahu x betapa hecticnya minggu lepas?? *ko ingat ko artis ke orang nak tau ko hectic, wani e?! lempang karang* :DD ahaha

maka sy akan letak berdas-das gambar (ye, 17 keping sahaja, sila bertahan) di sini.

sebelum tu! *panjat tangga batu caves. (ok, xde kaitan) :P* ye, SY DAH BALIK KE KT dan ye, SY DAH TUKAR KE SEKSYEN KEWANGAN! hahaha. matilah lepas ni kerja sign cek dengan check baucer. tangan kanan, bersedia untuk cramp!! xD

now, to the photoscoping!


gambar selingan makanan untuk menaikkan selera ketika melihat gambar2 len; burger ayam masa lunch tadi, dibeli di tingkat 1. delish. siap celup sos blackpepper. CELUP, ok. :P



10.6.2009 - Rabu
ke funfair sekali lagi!! hoyehh.
sebenarnya hari tu last day ekim kat ofis kitorang, so kira macam nak celebrate dia dengan membawa dia berjalan2 di funfair ^^v
(tu ekim atas sekali kiri sekali. ye, dia memang cute)
(yang kat belakang tengah2 tu jugak tak kurang cute dia. malah berlebih-lebih. AHAHA)



tengok, si cute di belah kanan sedang menggigil ketakutan. lolx
*kena baling dengan pinggan*
*mengelak gaya matrix*



L2R: the cuteness of all GAHAHA hari-ni-hari-memuji-diri-sendiri :P, su mengambik kesempatan melandingkan tangannya di bahu si cuteness, din seperti menggeliat kerana terkehel ketika main bumpercar *ok i lied*, isz apa yang ko cuba pangkahkan tu? adakah sedang mengelak serangan raksasa? lolx, another wani sedang mengacu pistol di belakang ekim, AND ekim cuba menggunting udara tapi tak berjaya. HAHAHA

ok sudah-sudahlah merepek tu, wani e.

next! :P



ekim & ila akan berlepas tak lama lagi.
silakan lambai mereka!! *lambai sambil berpaut kesedihan di tepi pokok sena*


GAMBAR SELINGAN LAGIII!!! xD
lunch hari sebelumnya; yang mengandungi terlampau banyak udang; yang menyebabkan right cheek-ku disinggahi sekeping zit *oh penjodoh bilangan salah ek?* :B
*buat muka tak tahu dan berlalu pergi*


12.6.2009 - Jumaat
ye, kami ke sekayu waterfall.
apekah gambar kusam begitu.. apekahhhhhh
*peminat-peminat merusuh kerana tak dapat tengok gambar wani e dengan lebih jelas* HAHAHA



budak-budak lelaki berposing untuk majalah manggis (okkk cliché sungguh nama majalah itu :b) di sekitar batu.
perasan tak, diorang semua buat rambut ultraman? AHAHA



budak kecik ni memang sporting gile nak tangkap gambar dengan selebriti seperti kami. wahaha



ini saya dengan zit di right-cheek-gile-ah-udang-yang-membencikannn!!!
*belasah udang2 dengan kerusi lipat WWE*



makan time!! xD
oh sy buat sandwiches saja. tak mampu nak buat ayam pusing ataupun ketam masak 12 rasa. ohaha.



sempat snap 1 keping gambar persekitaran (sahaja).
pergi mandi, maka tak bawak phonecam ketika itu.
gambar2 kat air adalah ditangkap oleh another wani.



oh, talking about another wani ;]
itu beliau.



ini pulak wani lagi satu selain daripada another wani *sayalah!! :P* tengah buat photoshoot masa nak balik.

endendend.
photos dilimitedkan. -sambil gelak jahat-
>:D

ok next!


13.6.2009 - Sabtu
futsal!! yeahx!
sy tak main futsal, ni adalah team lelaki ofis kitorang tengah bertarung. hohho.



suasana team tengah melepak.



again.. melepak.
(melepak membahayakan perut. sila jangan melepak, anak-anak) :P


ok tu je gambar.


//
dan hari ni pergi visit sorang kawan di hospital yang telah menjadi numb sebab tersalah masuk kawasan keras *kot?* lepas tu disukai oleh perkara ghaib versi girl *kot?* kerana dia good-look-cuteness. hm. dia just boleh angguk geleng camtu, and kejap je kat hospital, pastu dia da balik rumah. oh i hope dia akan ok tak lama lagi. tolong doakan untuk dia, kawan-kawan.

//
malam ni ada badminton.



(sambung menghectickan diri)

7 comments:

kaizenDaGreat says:
at: June 15, 2009 at 12:08 AM said...

Mcmana xhectic,sgala jenis aktiviti ko belasah.ni nk jd bio-zryl ka?"bkn bio-nik".hehe
nway,lepas ko musti byk jg klem.bleh mintak dgn ko.hahaha.kuarkn inbois,LO,cheque,reject klem.wahahah.ko memang bio-zryl!'sdap xnama br ko?' :-P

HazirahMahadzir says:
at: June 15, 2009 at 2:07 AM said...

pehh..mcm artis la awk ni!
ke sana sini beriang-ria..hehe

Iz says:
at: June 15, 2009 at 7:40 AM said...

ye, memang hectic di situ :) tahniah diucapkan kerana berjaya mengharungi hari-hari tersebut dengan girang

Anonymous
at: June 15, 2009 at 2:14 PM said...

best yer pergi mandi waterfall tu..
hyfa xprnah pun lg pergi ke sane...

liza says:
at: June 15, 2009 at 4:53 PM said...

apsal ko sensored gambar ko tgh amik pic satu couple tu.sapakah couple bertuah tu

Anonymous
at: June 17, 2009 at 12:56 AM said...

babe,aku gielrr tergoda ngan burger ko tu.. nmpk sedap gielrrr..
*air liur meleleh2* =p

wani ezryl * says:
at: June 21, 2009 at 4:18 PM said...

kaizen^ ahaha suka2 ko je bg nama :P ada lg aktiviti2 len, cuma yg sampingan tu kite xmasukkan dlm blog. tp mmg hectic gle ah. kam kam join us xD


azie^ bukan selalu ada free weekend camni. maka kalau ada weekend yg kosong, haruslah dipergunakan.. wahaha *gelak mempergunakan* :DD


iz^ ye, terima kasih. semoga kehectinessan tidak mengganggu-gugat stamina.. lolx


hyfa^ ha apa lg hyfa.. kena la pergi lepas ni ^^


liza^ sbb xdpt nk reveal sape mereka. ini rahsia besar. lolx :P


nemo^ burger kat kafe kitorang. mmg best.