Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, May 01, 2009

workers' sleeping mode : ON

rakyat jelata sekalian.
sy skang kat rumah tok sy, with my mom. internet connection adalah berada di paras edge, maka paras kesabaran juga haruslah setinggi burung2 gagak di tiang letrik sana. lolx

astro terdapat di sini, maka bolehlah menonton OIAM final dengan riangnya malam ni, tho i dun give a fish about who's in or who's not. sebab sebelum ni sy tak mengikutinya. but my dad did. so.
xD

talking about fish, pagi tadi my tok ki tukar air aquarium pastu tinggallah air kat paras nyawa2 ikan.. haha. ni lah gambar ikan termengah2. dipersilakan tengok :

:P kesian, tapi sekejap je penyeksaan tu. bertahan, ikan. bertahann!!


sy nak umumkan yang sy baca blog semua orang, tapi sy tak sempat2 nak komen semua posts. maka sy komen 2-3 saja ok. masa is full of jealousy recently. lolx

andddd
selamat hari pekerja kepada semua, dan diri sendiri jugak!! xD
kerana gigih bekerja selama ni. so spend all your money cuz u worked hard to gain it! silakan broke pulak selepas itu :P

that's basically it.
nak mengarang journal pulak ni. later alligator.

2 comments:

liza says:
at: May 4, 2009 at 4:51 PM said...

tetiba teringat kat kura2 aku dulu yg dah lepaskan kat tasik shah alam..mish them alotz

wani ezryl * says:
at: May 8, 2009 at 1:46 PM said...

haa nape ko lepaskan? patutlah kite nmpk kura2 dlm tasik tu.. kura2 ko rupanya! (seriously kite mmg gi sn tgk kura2)