Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, May 18, 2009

my updates

haihs
life's pretty complicated.
but after talked to a friend, sebenarnya masalah orang lain adalah lebih huge maka tu menjadikan sy value benda2 di sekitar sy. hoi xfaham sudah.


sabtu; badminton match.
walaupun team tak menang, tapi saingan adalah hebat.
took part in beregu (P) and campuran. pretty awesome i wud say. walaupun penat. haha
oh itu hamid yang baju biru, adam yang baju putih. diorang terrer.



hari ni makan kat bistro.
dengan skrin yang besar, movie yang kelakar. kitorang gelak macam nak gila.



dijoin oleh din, zaki & sang later.
zaki gila, ada fries' fangs. haha



food unites ppl, izzit? :]

i'm gonna leave my office pretty soon. this is my final week here. hoho
aku serius ni. flight hari sabtu. pagi.

3 comments:

liza says:
at: May 19, 2009 at 6:55 PM said...

ooo..laapor diri kat jpa bila..dah anta surat resign ke..kalau xnk balik terengganu jgn anta awal2..kalau anta awal2 nnt diorg anta balik tempat lama

Anonymous
at: May 22, 2009 at 5:11 AM said...

hai wani..
i am back..eheh

emm..
wahh.. maen badminton..
pndai ke ni??hehe..
maen kat mana??

wani ezryl * says:
at: May 23, 2009 at 9:00 PM said...

liza^ hosyh kite nk balik kite nk balik!! pengarah da sign surat sokongan da. hrp la dapatttt *praying*


hyfa^ hye hyfa!! xD xlah superpandai, biasa2 je. ekeke
main kat stadium negeri.