Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, May 30, 2009

15Qs of tag - oh malam ni sangat panas!

back with a tag!! hah-ha.

kebetulan, 2 orang telah tag sy dengan survey yang sama; iz and dyan on the 15questions survey. i put up photos from flickr to color the survey some more.. ahax

mari2 start!! xD


1. Apa perasaan sekarang?
normal.
(adakah gambar ni melambangkan 'normal'? lolx)
perasaan adalah macam.. good and easy. stress free skang. haha
walaupun begitu, wisdom tooth belah kanan jugak sedang sakit mcm iz *high five, iz!* xD


2. Saya nak makan
satu-nasi tomato dengan ayam goreng + kuah pedas, originally from pasar malam seksyen 19 x]


dua - durian(s).

*da makan kedua2nya tadi, entry ni adalah terlambat sikit sebab tadi internet prob so i paused the blogposting :P



3. Saya tak suka

tunggu posting lama2 sangat. it's killing me. lolx



orang pinjam duit ahli keluarga and keep asking for money like they dun have their own job(s) to support them. sila pinjam duit kalau emergency saja, not for pleasure. *ohha maaf, terserius pulak.. lolx* :b



xsuka penyampai2 cerita. enuff said.



4. Impian saya
life yang comfy.
(oh ye, katil ikea tu memang nampak sgt2 comfy untuk dilompat. HAHA)



5. Haiwan yang saya tidak suka
obviously. lolx
tadi nak flickr gambar cicak pun da terjerit2 depan monitor, sah2 tak boleh letak gambar sebenar kat sini. gahaha



6. Saya Harapkan

cuaca dunia sejuk sikit daripada skang.
ozon da menipis.. sigh.



7. Jika boleh di putarkan masa..
banyak benda nak buat, weh. sy nak restart dari kecik.. boleh? haha



8. Saya pada 10 tahun akan datang...
..adalah sorang tua yang riang-ria macam sekarang jugak. lolx



9. Handfon saya adalah...
penangkap gambar/video berjasa :DD
penghantar mms terkenal. penyimpan lagu2 hotness. ahaha



10. Saya pernah bercinta sebanyak....
bak kata iz, budak2 kecik xboleh bercinta. lolx



11. Saya suka pada...
glorious food!! xD



12. Kawan-kawan saya...
..sayang sy. AHAHA perasanness :P



13. Pernah dikhianati?
ye, few times.


14.Apa yang anda hendak lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
cekik mereka camni? (secara berjemaah) bahaha.
kidding. i dun do revenge. yang tu biar Yang Esa tentukan. hohohs



15.Senaraikan 8 orang untuk di tag

seperti biasa; NADIA, USHOP, MISZ, PEEJ, (lagi 4 tu sape2 nak, feel free to do this xD)




//hokeh tamatlah sudah!! ^^v

//archive dah dipindahkan ke navigation menu sebab da panjang sangat.. lolx. ok tu je pengumuman. tatah!! :]

5 comments:

nana Nera says:
at: May 31, 2009 at 7:18 PM said...

meriah nyew tag dye.siap gmbr2 lg.br la semangat nk bce tag..hek3x

Iz says:
at: June 1, 2009 at 1:42 PM said...

kenapa penyampai berita yg sorang tu patah leher? hahahaha.

yeah stupid wisdom tooth :(

wani ezryl * says:
at: June 2, 2009 at 2:20 AM said...

nera^ nk meriah lg kena letupkan mercun. lolx


iz^ rasanya dia malu sendiri sbb buat kejahatan di alam semesta :P

uShop says:
at: June 6, 2009 at 1:17 PM said...

Wah wah. Sempat jugak ko tag aku ye. Hehe

wani ezryl * says:
at: June 14, 2009 at 12:50 PM said...

ehh sempatlah beb haha :P