Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, May 01, 2009

when we saw something unexpected

ohha sangat kenyang, think i ate non-stop since morning! :O
tu pun ada 2 rangka & 1 kepak ayam bakar superdelishlyhot sedang menantiku di dapur!! =p~
cuaca yang superhot menyebabkan sy telah membeli dadihmilo kat pasar jumaat tadi and ohsangatsedap makan itu masa cuaca panas!! *seka peluh*

aku-lupa-nak-cerita.
semalam me+another wani telah keluar untuk lunch.
i said to her, "bring me anywhere, surprise me." (walaupun dia xdapat menyahut cabaran itu and at last sy jugak yang cadangkan tempat.. haha. ah well.)

tu bukan ceritanya.
masa nak keluar dari wisma *building ofis kitorang*,
telah nampak seorang gila dari jauh memegang kole menuju ke arah jalan yang kitorang keluar tu.
so i said tu her, "bersedia. keluarkan duit!" lolx
then orang gila tu semakin dekat and 'keluar' dari sebalik kereta2 yang parked kat luar wisma.
pakai seluar koyak.
then i saw.. i saw!! (wtfishcake) seluar orang gila tu pendek & koyak habis dibawahnya macam skirt compang-camping then we SAWWWW IT!! bloodyrabun mata aku tengok perkara itu di siang hari!! apa?! korang tak faham lagi?! we saw his pen*s!!
wani lagi sorang cepat2 pandang ke kanan *ok me too. me too!!* "tak nak tengokkk!!" dia menjerit. tak nak tengok apa, kita berdua dah tertengok, ok!!

omg.

lol.

7 comments:

Anonymous
at: May 1, 2009 at 9:41 PM said...

dulu masa sekolah selalu ada lelaki tunggu dpn pagar dan tunjuk itu jugak. tiap kali bukan org sama dan mesti lain-lain.

bodoh! walaupun org tu mcm tak gila tp dia tetap GILA.

BlankQo says:
at: May 2, 2009 at 2:16 AM said...

haha... kisah yg klakar di hari pekerja :P

Nadia says:
at: May 2, 2009 at 12:06 PM said...

AHAHAHAHAHAAAscaryscaryscaryAHAHAHAHAHAAA~
*koffkoff*
serius scary! ...scary lah! XDDD

adakah keadaan mental anda berdua ok sekarang? masih in shock? ...trauma? (aaa reaksi apekah ini, Nadia~)

wani ezryl * says:
at: May 3, 2009 at 12:02 PM said...

misz^ mental. maknanya ko telah tengok 'benda' itu secara bervariasi time skolah lg!! xO


blankqo^ tp org tu xsalah, sbb dia gile. kite hrp ada org yg prihatin & kasi dia seluar yg proper utk dipakai.


nadia^ keadaan mental kami masih terumbang-ambing.. ahaha kidding. kami ok.. kami ok.. :P

kHairie says:
at: May 3, 2009 at 8:49 PM said...

hahahahhahahhahahahahaha.. tergelak sampai keluar air mate oh!! kem salam lah kat wanie lagi sorang tuh.. hahahahhahahahahahahahahhahahahahaha..
ohok2 *batuk terbelahak*

liza says:
at: May 4, 2009 at 4:54 PM said...

siannya dia..ko suh la isz dermakan mana2 seluar yg dia dah xmuat lagi kat orang tu

wani ezryl * says:
at: May 8, 2009 at 1:45 PM said...

khairie^ haha gile ko. kitorg da cemas2 situ ok :P


liza^ kite rs ada da org kasi seluar kat org gila tu. dat day terserempak dia kat jln, da berseluar dgn lengkap.. lolx