Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, May 04, 2009

foodweek

caution : entry yang majoritinya dimanipulasi oleh foodphotos!!

minggu ni adalah minggu makanan. yeap.

baru kat pizza hut : onion bread. harga rm1.50, saiz kecik gile.
fine, nasib baik ko sedap. haha
(jari tu lebih kurang macam indikator yang ukur kekecikan roti terbabit BAHAHA)



onion bread close up.



tak perlu diperkenalkan lagi : meatball bolognaise.
ok.. salivaku tercicir dalam perjalanan ke sini tadi.. *lap* =p~~~



large crispy catch.. yang dipesan sebanyak 2kali.
(haihs sape yang perut bulat sangat tu!) :b



spicy arrabbiata in shell pasta.
nak dalam bentuk speg pun ada, your choice.
(kalau nak bentuk lain, silakan bawak pasta sendiri & suruh orang pizzahut tu masakkan. kalau xsempat ditempeleng oleh mereka la.. lolx)



treated.



treating.



masih lagi tak cukup, malah ambik pan pizza lagi.
hawaiian chicken adalah yang paling best.
datanglah 200kali pun kat sini, sy akan pesan yang ni xD



cheese yang nampak macam sarang labah-labah.. lolx


//


meanwhile..
(apekah meanwhile!!)


lunch hari ni menjadi gila dengan pesan sprite berkarbonat walaupun sy sangat gile jarang seldom *ok wani e, we got it!* minum carbonated drinks. pedulikan. minum saja xP



straw dia sangat cute&short!!
*ah crap! lupa nak tangkap gambar straw sebagai bahan bukti!* :b
cuba pulak tapau makanan dia, korang akan dapat sudu transparent kaler pink! ahaha *ok crap no.2!! aku lupa nak tangkap gambar bukti lagi!*



nasi goreng ziq. yumminess.
sy suka makanan yang banyak bahan-bahan camni.
but this is not mine. sy tumpang rasa je. haha



from a lalat's view. rofl.



ahaa! ni lah order sy! xD
telah sampai! the yummilicious sizzling mee! wootwooot



chicken, prawn, crabstick, mushroom, veggie lagi, telur lagi.. whuahh
coolnesslahhh *untuk orang kelaparan seperti sy.. ohok*



i'm crazee about food closeups.



and again.. yeah. the shininess!! xD



ok. sudah sudah.
masa untuk melepak waktu malam.
*lompat ke tilam gaya bebas* nytes peeps! :B

7 comments:

Anonymous
at: May 5, 2009 at 11:47 AM said...

torture bila tgk entry wani yg sgt penuh makanan. adowwhh.. kena tahan nafsu :P~~

liza says:
at: May 5, 2009 at 2:58 PM said...

yum..yum..tapi kan susah nak jupa sizzling yg sedap tau..selalu terkena..kuah dia slalu nya masin or tasteless

peej says:
at: May 6, 2009 at 3:14 PM said...

dan tiba2 aku teringin pizza tau..huarghhhh

HazirahMahadzir says:
at: May 6, 2009 at 5:01 PM said...

oh Tuhan!
anda mmg Ratu Gambar Makanan.
ahaha~

wani ezryl * says:
at: May 8, 2009 at 1:43 PM said...

misz^ hobi kite adalah torture semorg.. oh plz hate me. lolx


liza^ oo camtu. ada sizzling yg sedap, tp kite terlupa plak kat mn kite mkn :P


peej^ rumah ko dkt dgn punca2 makanan.. silakan carik pizza skang! :P


azie^ ada crown x? wahah :P

Aidilf Nordin atau dikenali sebagai Flip says:
at: May 14, 2009 at 3:13 PM said...

u make me miss malaysia oh so bad. haha.

if u ask me whats the thing that i missed the most about malaysia (selain farah n family) that would definitely be foods.

flip flop flap flup

wani ezryl * says:
at: May 23, 2009 at 9:03 PM said...

ahh sudah ke luar negarakah? no worries, technology is there. silakan bercontact hari2 di internet / 3g ;]