Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, May 26, 2009

being too close

hari ni still kat JPM, and we'v being informed yang kitorang akan kat situ sampai jumaat ni *yikes!* :P tu baru kat JPM. lepas ni nak tunggu dia hantar kat ICU pulak *ICU is under JPM if you're wondering, darling :P* pooling lagi *pooling=melepak kat tempat tu sementara tunggu dapat penempatan* haha. perkara paling bosan adalah bila ko kena duduk without doing any work. sy lagi willing buat kerja banyak2 daripada duduk the whole day. i'm rotting on the chair!! lolx

and i din have the feeling to mingle around. sy tiada perasaan itu.
kalau ada, da lama sy pergi tegur semua orang & bercakap lama2. hari ni sy cuma bercakap dengan narisah di sebelah kiri yang nampak sangat berkaliber, thamarai *tu pun dia duduk jauh gile so tak berapa communicate hari ni*, haris harun *si hensem HQ yang kebetulan duduk kejap di kerusi sebelah but masa tu pun tiada perasaan untuk bercakap lebih*, sorang-xtau-nama sebab sy menegur iphone-nya akibat terlalu bosan duduk di kerusi, tajul *yang tegur sebab nak kasi surat yang dia pinjam semalam* and hafiz *yang tegur depan lif*. oh gila. limited sungguh sy bercakap hari ni! :O note : i was there since morning.
kenapakah tak de perasaan nak bercakap itu?

bila tengok diorang semua dalam bilik tu, teringat kawan2 PTD lama.
and now i'm in a new circle of PTD friends. yet i dun hv the feeling to mix around. may b i dun wanna be too close so i wont losing friends again *if we're ever seperated one day*. oh may be.

8 comments:

dyan . says:
at: May 27, 2009 at 5:38 PM said...

wani, kamu betul2 sudah kena transfer ke sini balik ke?
dah tak duduk terengganu ke?
mesti sedih gila kan.. =(

tak dapat la tengok entry makanan2 trg lepas ni.. huhu..

Anonymous
at: May 27, 2009 at 7:16 PM said...

aku bajet sampai hari khamis ni mesti kau dah kawan dgn semorang!! kamon wani cheer up!!

wani ezryl * says:
at: May 28, 2009 at 10:55 PM said...

dyan^ xpindah, dyan. pooling sekejap je. penempatan xtau lagi setakat ni :]


misz^ ye kawan. haha. tp kekurangan mood nk berkawan. boleh ke camtu? :P

liza says:
at: May 29, 2009 at 2:12 PM said...

cheer dear..life must go on no matter where ull be postg next

swit@kon says:
at: May 29, 2009 at 4:09 PM said...

jadi ptd, standard aaa kena mingle with orang2 baru. btw, awak memang nampak senyap.

;)

wani ezryl * says:
at: May 30, 2009 at 7:19 AM said...

liza^ thanks. eh apsal ko x holler kite x putrajaya? jauh2 kite dtg ni wehhh hahaha


swit@kon^ nmpk je. haha. jgn tertipu :DD

Iz says:
at: June 1, 2009 at 1:44 PM said...

babe, takde keje ke? jom lepak jom..

liza says:
at: June 9, 2009 at 4:17 PM said...

bukan kita xnk holler kau tapi kita takde kat ofis 2minggu since 26th may lagi