Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, May 23, 2009

i am homesick, yaww

wani ezryl is officially homesick.
flight pagi tadi dari KT ke KL. sampai sini, sy rasa homesick sangat. i miss my friends!! T_Tv

superbanyakhugehuge punya mintak maaf sebab jarang update.
sebab wa pretty bz this week, sebab nak resign, maka sedang gigih menyiapkan kerja2.
lepas tu almost every meal time keluar makan dengan kawan2 (for the last time? T_T), sangat value tu maka memang xsempat nak blogging ke apa.

enjoy the photos. nak pergi ke corner bilik meng-homesick-kan diri kejap.. lolx

udang goreng tepung yang bersaiz besar & temptationnya berganda2!!
maka.. sy.. terpaksa.. makan SEEKOR!! xD ok nasib baik xde zits daripada itu. HA HA. ha.



"wohh korang makan dua orang je eh. kite x makan kerang." dat was what i said b4 i finished up the whole plate with them. lolx. sedap rupanya kerang bakar. ekekes.
yang hujung tu ikan pari bakar. yumminess too. ate em all after i ate a bowl of bi hun tomyam. memang gila makan hari tu.



kenangan kat ofis. sobs.



somehow gambar ni nampak cantik sebab alas meja tu nampak glowing.. ahaha



again, alas meja yang glowing xDD disko sket!! :P



2 malam lepas, pergi dataran yang atmospherenya macam kat dalam cerita fast & furious.
kereta2 modified, lawan2 speaker kereta, manusia berkumpul2..
gambar ni memperlihatkan kepada penonton semua akan anak2 muda sedang battle shuffle. agak happening la.. haha.



supper drinks with em.
ni kat bistro, lepak kat rumah kecik yang ada langsir2 tu *apabenda ntah orang panggil??*
syok wohh, boleh baring2 kalau tak malu. lolx



wani e gigih mengacau milo suamnya yang superpanas.
(sambil duduk bersimpuh?!! wut the fish!!) :P



malam semalam memang jadual packed gile. lepas maghrib terus rushing carik hadiah untuk anak2 buahku / kawan2.. sobs. kira farewell gift a ni.
wani lagi sorang pun ada beli something. i asked her, hadiah untuk sape? dia cakap hadiah bday saja dia beli. rupa2nya she bought it for me! aww sangat terharu. ni yang bertambah sedih ni.



andd pagi tadi. wani & din hantar sy kat airport.
nasib diorang tersengih2. kalau diorang menangis, mau sy pun menangis sama kat situ.. lolx



this farewell makes me realize how much my friends love me and ah korang, i love you guys too!! T_Tv *run*

4 comments:

Nadia says:
at: May 24, 2009 at 2:01 AM said...

it's...important to live in the present! cherish the moments while we still can!

lucky kan, kalo dapat kawan-kawan yang super-best ni? =D pastu kalo ada makanan yang super-best gak XD

hope you're fine and everything goes better! <3

Anonymous
at: May 24, 2009 at 10:48 AM said...

kau sudah balik s.a? skrg keje kat mana pulak?

wani ezryl * says:
at: May 28, 2009 at 10:59 PM said...

nadia^ thanx noddy!! x] sometimes i think i am tired left by my friends (selalunya kwn2 baik akan berpindah or wutsoeva).. or me leaving my friends. so yeah, betapa penatnya sy.. emotionally.


misz^ ye, di shah alam. tengah tunggu penempatan, belum start kerja lagi.

uShop says:
at: June 6, 2009 at 1:24 PM said...

Lame x online ni, tetibe ko dh tuka keje ye..