Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, March 24, 2009

watching bunga & ashraf on a midnyte show xD

i am in kuantan, guys. surfing at 1:08 am.
balik tengok movie tadi, ingat nak tengok saus kacang, tapi tak ada lagi! gahhhhh
dengan keterpaksaan, menonton the watchmen yang apa-apa ntah, penat weyh tengok *kesat peluh menandakan penat* T_Tv

kenapa sy kat kuantan?
sebab esok pagi ada taklimat-working stuff.
then petang esok jugak akan bergegas ke putrajaya for dinner nyte.
rabu will be back to KT.
khamis ada event perhimpunan bulanan ofis kat resort.

kesimpulan : minggu yang packed laksana selebriti. AHAHA *dah gile. lari langgar pokok*

4 comments:

kHairie
at: March 24, 2009 at 9:32 AM said...

saus kacang? bcl ngan ceraf senclair kan?

ushop says:
at: March 24, 2009 at 10:34 PM said...

wah wah wah.
bz sungguh cik wani kt ni.
tuan tanah pon keje mcm selebriti ye.
isk isk isk..

*kalo wani langgar pokok sape yg tumbang?? :P

Anonymous
at: March 25, 2009 at 1:53 AM said...

xde lg ke cite saus kacang..
emm.. mcm best kan cite tu...

wani ezryl * says:
at: March 25, 2009 at 7:06 AM said...

khairie^ ha a, mcm best je crite tu. plus, kite sgt suka couple itu. mereka adalah comel!! xD


ushop^ lolx tp bz outstation xpe, beta x kisah :B

xtau la apa yg tumbang sebenarnya.. wahaha


hyfa^ tol2. nmpk mcm best. last tgk movie ash berlakon adalah sh3, crite psl sk8board tu.