Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, March 27, 2009

lalala hahaha ape punya tajuk da


hari ni da balik to office & dalam pukul 11am camtu da ada kat ri-yaz heritage resort, pulau duyung for the monthly assembly event.

note : event ni memang seksyen kitorang yang buat every month. despite of me not being around *sebab gwe kat KL*, me turunkan tugas2 kat anak2 buahku untuk menjayakannya HAHAHA. but still i'm involved b4 pergi KL & lepas masuk ofis hari ni. tu pasal hari ni rasa superduperpenattt haihhhh *faint*


malas nak jelaskan pasal makanan2 di atas. haha
but ada bday celebration & i ordered SR's white choc macademia & everyone loved it. bahaha



mereka di kiri sy. di kanan adalah budak2 lelaki yang suka menyakat sambil bergelak tawa menggosip2. haihs. T_Tv



hadoiyai duduk macam pemalas.. ahaha



hari ni pergi carik selipar untuk ke pantai xD
saw this Gisele Bündchen punya selipar. semua lawa2 nak mamP!! ko tengok design dia tu, serupa wallpaper kat desktop! sungguh... vector-ish!! xD


ohh sy x beli selipar tu, sy beli selipar len.
selipar yg lebih sesuai dgn keganasan sy.. ahaha.

6 comments:

iSz says:
at: March 27, 2009 at 9:10 PM said...

aku sedih x dpt attend that perhimpunan bulanan. wth?
tapi, i like dpt nek MAS n jumpa nor ngan lia.
dalam MAS, aku ,makan 4 bar coklat cadbury dan 3 beg kacang pedas manis. wahahaha..

aku tamak! but, i like!

Naps says:
at: March 27, 2009 at 11:27 PM said...

skali tgk selipar tu cm kek rase nk mkn je haha

Anonymous
at: March 28, 2009 at 2:23 AM said...

jap... nak tanya..
wani nya keje cmner ekk??
emm.. selipar tu sgt2 cntik..
tp for gurl kan??

HazirahMahadzir says:
at: March 28, 2009 at 5:35 PM said...

ohh..apekah selipar yg melambangkan keganasan??
ngahaha~

*sy ade seketul selipar seperti gambar di atas..tp sesungguhnya ia tidak melambangkan kecomelan sy seperti Gisele Bundchen pun.. T__T

ushop says:
at: March 29, 2009 at 12:49 AM said...

lawa la selipa tu.
tapi sayang corak2 itu hanya akan berada dibawah tapak kaki ko.
kalo nk tayang, kene cabut n angkat sambil melambai2kn selipa itu xD

wani ezryl * says:
at: March 29, 2009 at 1:22 AM said...

isz^ 3beg kacang?! wut the-- lolx. kite adalah jeles ko naik MAS x ajak kite. haha


naps^ naps makan selipar?? ini adalah perkara baru!! :P


hyfa^ kerja campur2, sbb kat bhgian admin.

yuppie, selipar tu for girls :]


azie^ selipar yg berwarna hitam dgn tali brown. haha

may b ko kne berjalan catwalk spt gisele, kemudian barulah ko akan kelihatan hot memakainya xD