Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, March 25, 2009

malam ICU JPM

yosh, ICU JPM ialah nama ofis kitorang. this was the dinner nyte.
(maaf gambar yang kabur2 tu hasil daripada phonecam yang kadang2 bengong lolx. yang jelas2 tu curik from DSLR ofis) xD



chinese food with 8courses.
sy tak suka chinese food, tapi sy makan jugak.. rofl.
ni first course *betul ke term aku pakai ni? HAHA*


tak habis pun sup ni. haha



ayam. ye, caption yang sungguh pendek. ayam.
:B


mendominasi ikan siakap. haa yang ni sy suka.
i always love the fish ^^v


the ikan's nostrils have been violated!!
(okk ikan takde lubang hidung. sila jangan percaya, adik2) :P


dua samseng selangor yang bermain2 dan mengetuk chopsticks di meja. lolx
me&him.


wani lagi sorang and our supervisor masa kat HQ dulu, mr aris xD


terkejut nampak raje *on to ur left* kat atas stage buat fashion show pakai baju portugis!! xD
(ok gambar beliau berpakaian portugis tidak diletakkan atas tujuan nak tunggu dia sendiri letak dalam blog dia. HAHAHA)


dua mangkuks yang comel. HAHA
(tak boleh blah mengaku comel T_Tv)


dua mangkuks itu lagi di luar hall.


view inside the hall.


pastu jumpa kawan2 semua from all over the country.
borak2 dua tiga kerat, tangkap gambar ramai2 dua tiga kali *ok, banyak kali sebenarnya :P*, then walked back to hotel *hotel kitorang sebelah hotel ni je. lolx*
i love night walks! yeahx!


p/s :
forgivekan sy sebab tak sempat nak masuk blog2 len lagi sebab superbiziness. (masa aku bz ni korang gigih pulak update sorang2.. haits!) :P will find the time and commenting your entries.. slowly. sebab kalau nak komen kena ada konsentrasi yang tinggi.. hahaha.

oklah enuff crap.
ciao!

8 comments:

sewordz says:
at: March 25, 2009 at 12:40 PM said...

adakah disebabkn teknik super-impose, kak raje m'jadi lbih tggi dr ko?
atau ko smakin rndah skang?
chinese course mmg sgt hbat..
aku laparrrrr....

tropical_jingga says:
at: March 25, 2009 at 7:40 PM said...

aiyyyaakk... dinner apakah d awal tahun ini??

kaizenDaGreat says:
at: March 25, 2009 at 9:06 PM said...

aku ada hanta ka post? ~mcm tetiba putus conn...hehehe

wani ezryl * says:
at: March 25, 2009 at 11:47 PM said...

sewordz^ ek eleh ko, beza sikit camtu pun nk kecoh :P ko tnya dia kot2 dia pakai high heels time tu?


tropical^ dinner tan sri nk bersara.. lolx


kaizen^ haha ko belum hantar lg. bakal hantar ko ;) cun la raje, buat fashion show xD

Anonymous
at: March 25, 2009 at 11:52 PM said...

mcm menarik je chinese food tu..
best x??

kaizenDaGreat says:
at: March 26, 2009 at 7:33 AM said...

ok, berkenaan dengan gambo ala-ala mangsa kena naya naik pentas buat fesyen show tu, aku rase aku takkan post kot... hahahah.... oh, enuf!
~seminggu aku kena thn kena main dgn org HQ sambil memohon aku mepraktikkan apa yg aku dah buat kat pentas malam tu... huh! ;p

Nadia says:
at: March 26, 2009 at 2:58 PM said...

...apsalkah at the end of this post, saya masih terbayang sup itu?
sebab ia nampak sedap GAHAHA XD

food and friends = awesomeness yeah?

dan super busy bermaksud anda adalah produktif =3 have awesome days ahead X3

wani ezryl * says:
at: March 26, 2009 at 5:16 PM said...

hyfa^ xbest. sbb kite xsuka chinese food.. hehe :P


kaizen^ xpo xpo, yg penting kite da meng-experienced *looking at* ko buat fashion show! ahax! :P hrp ko da dpt email gmbr2 yg kite hntr tu ;]


nadia^ ohho ye kah? x] sup itu ucapkan terima kasih krn mbayangkan ttgnya.. ahaha :P

food+friends=always a great combination. mcm ko mkn sate ramai2 dgn kwn2 tu xD

sgt produktif selalu T_Tv dlu selalu tertanya2 knp org len lmbt update blog. skang baru tau sebabnya :O