Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, March 26, 2009

LISTENING TO : with you - CB

journey balik ke KT yang gila.
(we sang, we shouted, we did those insane stuff)


mesmerized by the clouds.


..and the twirls on the sky x]


betapa ketinggalan; hari ni baru sy tau yang teh peppermint tu wujud!! xD
(note : my fave ice cream is peppermint chocolate chip)
maka teh peppermint adalah sangat sangat awesome!!



chicken wings.


fish&chips.



sleepy-ish.
nasib baik dah basuh2, iron baju, shower & everything.
skang boleh tido dengan aman for tomorrow. zzz.
:P

5 comments:

Nadia says:
at: March 26, 2009 at 2:38 PM said...

oh sudah lama tidak komen~
selamat sampai KT dah kan =3 those insane stuff was worth it! XDDD

twirls on the sky adalah LOVE!

Anonymous
at: March 28, 2009 at 2:24 AM said...

wani..suke ekk ambik gambo2 senje ekk..
sama ar... lawa...

HazirahMahadzir says:
at: March 28, 2009 at 5:39 PM said...

mari kite cheers air teh peppermint!
kite soookaaaa sgt2 peppermint tea!
begitu jua peppermint ice-cream!

wani ezryl * says:
at: March 29, 2009 at 1:23 AM said...

nadia^ terima kasih terima kasih xDD kami jadi begitu krn ada org2 gila di dlm xtrail.. lolx


hyfa^ mn2 gmbr langit yg lawa, kite snap je xD


azie^ *cheers* hahaha

Iz says:
at: March 30, 2009 at 9:08 AM said...

orang gomen ni asik makan kat otel je, ngabiskan duit rakyat tul. hahah tetiba emo