Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, July 04, 2009

pagi sabtu ini


hahah. haha.
video kitorang kat park, tempat jogging.


semalam jogging 3laps, hari ni 4laps.
kire pencapaian yang penting tu *catit dalam buku rekod sukan HAHAHAA gelak mari, kumari!* :P

pagi ni 2 hafizs telah join kitorang.
lepas habis jogging tu, pergi makan. lolx memang macam tak de erti pergi jogging pastu makan pulak nasi minyak *itu sy :P* but then, my aim is to gain more weight maka haruslah makan benda2 berat *walaupun berat badan tang situ jugak ditakuk lama. cetts*

photos plz!! xD


hafiz, hafiz, another wani and haja.
budak hafiz berdua ni memang ahli sukan. tengoklah acara sukan apa yang diorang tak join kat ofis tu, semua join *kecuali netball ohok*; badminton, bola tampar, bowling, futsal blablabla *buat listing, lepas tu pengsan*



another wani is browsing tru hafiz(ah leng)'s handphone.
aku tak dibenarkan tengok hp dia what da-----
dia takut aku check text messages dia wahaha



housemates, roomates..



housemates saja, bukan roomates. lolx
oh lawanya budak di bahagian kanan itu HAHA vain >:P



the hafizs makan 2 biji telur separa masak each untuk kesihatan? hoho



ah leng tunjuk cara-cara nak makan/minum/telan the egg.



does this look tempting to you? tee hee hee
ah leng cuma makan ini. oh ko sungguh berdiet, ah leng. xP



the wanis *me and another wani* pulak makan nasi minyak dengan ayam masak merah.
wahhaha. ketepikan eggs, roti, atau apa2 je makanan berkhasiat. ke tepiiii!!! *tepis* biarkan kami makan makanan berkolesterol ini dengan bahagia. ngap! :P



campur kicap, lepas tu minum. hokkey, a new view for me.
terima kasih kerana berkongsi cara2 makan/minum/telan makanan berkhasiat ini pagi ni. lolx



sekian saja cerita pagi weekend sy.

3 comments:

uShop says:
at: July 5, 2009 at 8:34 PM said...

memang la makanan ber'khasiat' di pagi hari. siap 2 bji telur lagi. fakta yg penah dibaca, seminggu boleh makan 2 biji je. kolesterol byk tu..

tapi, kudos sbb menjadi rakyat yg bersenam!!

liza says:
at: July 7, 2009 at 12:54 PM said...

semalam aku g jogging kat jalan belakang apartment akak aku tu..pergi je larat jog..time balik dah pancit..jalan je..hehe..rasa ringan sket badan

Anonymous
at: July 8, 2009 at 9:49 AM said...

lps jogging trus mkn..
mmg naik blk..hehee