Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, July 01, 2009

birthday presents from the darlings

ohho fyi last june 21st was my birthday.
dan sy nak ucapkan berbanyak-banyak beratus-juta terima kasih kat semua yang wish, semua yang bagi cards&gifts (and the cake) and all.

TERIMA KASIH!! :]
































*lari balik ke depan tv*
haha

6 comments:

khairie rahman says:
at: July 1, 2009 at 10:04 PM said...

ouh! banyakkkkkkkkk gileRR hadiah!!
*kekagumannnnn sebentar*

gulagula says:
at: July 2, 2009 at 8:35 AM said...

wrapper dari fadzillah sangat lawa. =)

liza says:
at: July 2, 2009 at 8:54 AM said...

apa ni..jeles nya..banyak nye hadiah ko..X ACI LANGSUNG!!!!

hehe..abaikan je ek..tu adalah ayat jeles aku tuk ko..

kat sini aku declare: bila kita jumpa nnt ko leh mintak aku belanja ko mkn as ur buzday present =)

Anonymous
at: July 3, 2009 at 12:42 PM said...

byk nya dia dpt hadiah..

wani ezryl * says:
at: July 3, 2009 at 4:33 PM said...

khairie^ tengah tunggu lg ni kot2 ada sape2 yg nk bagi lagi? lolx


gulagula^ yep. teddies!! xD


liza^ ahaa thank you dearie, akan kutuntut hadiah makan2 itu nanti. ahax kahax. nnti time kite pergi putrajaya, kite holler ko :P


hyfa^ lolx biasa2 je :]

Lily.Lulu says:
at: July 8, 2009 at 11:33 PM said...

happy belated birthday dear !!
walaupun dah lambat tetap wish jugak !!

:D

may all ur wish come true
stay comey !!